Kroppsbehandlingar

Är en både renande och närande behandlingar som bla. hjälper dig att bli av med döda hudceller, återfuktar huden samt sätter fart på blodcirkulationen. Behandlingen avslutas med Rice Extract Body Milk eller Body Butter. Detta avgörs av terapeuten beroende på din hudtyp. samt årstid.

Thann Sanctuary Sparituals

När du köper en behandling kan du köpa till en sparituals. En underbar aktivitet som du utför idin egen takt i vår bastu/relaxdel. Vi ställer fram olika Thann produkter till hår, kropp och ansikte med allt från rengöring till återfuktning och som du sedan följer våra anvisningar steg för steg. Vi tillsätter Sea Foam essensolja i bastun för aromterapy och helhetsupplevelsen. Du får under vistelsen tillgång till handduk, badrock samt tofflor. 

Enbart Sparituals kan erbjudas i mån av plats.

120 min: 575 kr p/p
Boka tillsammans med minst 60 min behandling för 350 kr p/p
 

Kurbad

Ett varmt, härligt och avkopplande bad med mjuka jetstrålar. Vi tillsätter i badet vår Aromatic Wood Bubble Bath, rik på E-vitaminer. Innehåller fuktgivande organisk kamomill och wasabi som skyddar huden mot fria radikaler medan apelsin och muskot olja ger dig glädje och lyfter humöret. 

30 min: 450 kr p/p

Boka tillsammans med minst en 60 min behandling för 300 kr p/p

Aromatic Salt Scrub

En renande och avgiftande kroppsskrubb som kombinerar fukt från risolja och exfolierande havssalt med de helande egenskaperna från eteriska oljor.

Ditt val av Saltskrubb:
Sea Foam: Timjan, Mint, Eukalyptus & Rosmarin är uppfriskande
Aromatic Wood: Apelsin, Mandarin & Muskot skapar lugn o ro
Oriental Essence: Citrongräs & Kaffir Lime ger glädje
 

 60 min: 1 050 Kr

Våra noga utvalda massage behandlingar för att passa de olika behov för din kropp och hälsa. Du väljer din egen doft av massage olja för den ultimata upplevelsen. 
Visa alla massagebehandlingar

Välbefinnande behandlingar där fokus läggs på punkt massagen. I behandlingen ingår 15 min renande lymfatisk ansiktsmassage.
Visa ansiktsbehandlingar

Boka behandling

Boka behandlingar antingen via
e-post: spa@thann.se eller på
telefon: 070-605 12-03