Massagebehandlingar

Våra noga utvalda behandlingar för att passa de olika behov för din kropp och hälsa . Du väljer din egen doft av Bath & Massage Oil för den ultimata upplevelsen. Thann Bath & Massage Oil innehåller risolja, rik på E-vitaminer och som finns i fyra olika dofter.
 

Sea Foam - Eukalyptus, asiatisk mint, timjan och rosmarin för att stimulera dina sinnen och ge dig energi.

Aromatic Wood - Bergamott, muskot, apelsin och klementin olja skapar värme och ger dig lugn och ro.

Oriental Essence - citrongräs och kaffirlime är exotisk och glädjande.
Lavender&Rosemary - lavendel och rosmarin gör dig lugn och hjälper till för bättre sömn.

Healing Stone Body Massage

Denna unika behandling börjar med att man placerar healing kristaller på de sju chakran från hjässan till basen av ryggraden.

Chakran är energi centra som korrelerar med körtlar i det endorkina systemet. Varma stenar används sedan i detta medium för att med fast tryck frigöra spänningar och toxiner.

Svart onyx sten absorberar negativ energi från den fysiska kroppen medan den vita Howlite sten lugnar det mentala tillståndet.

Detta anmärkningsvärt avslappnande behandling hjälper till att återställa kropp, själ och ande i skön harmoni.

90 min: 1 625 kr

Abhyanga

Denna 60 minuter lätta, medeltunga eller fasta massage bygger på traditionella indiska ayurvediska begrepp som använder friktion, knådning, gnidning och Marma (viktiga energipunkter) massage för att hjälpa kroppen att återgå till sitt naturliga tillstånd. Dessa rörelser i kombination med varm Bad & Massage Oil (egen vald doft) bidrar till att frigöra Ama (toxiner) samt lindra stress och spänningar.


60 min: 1 050 Kr

Huvud, nacke & rygg

Denna medium till fasta massage är utformad för att fokusera på spända muskler i området runt nacke, axlar, rygg och huvud. Genom att mjuka upp spända muskler, som ofta är orsakade av den moderna och lite stressiga vardagen, ökar denna behandling blodcirkulationen, förbättra rörligheten, framkallar djup avkoppling samt lindrar kronisk muskelvärk och smärta.


60 min: 1 050 Kr

Fotskrubb & Fotmassage

En traditionell behandling som hjälper till att lugna trötta fötter och ben, ger djup avkoppling. Fötterna behandlas först med ett lugnande fotbad med Bath Salt och därefter en exfolierande fotskrubb. Kombinationen av massage och reflexologi gör den här behandlingen till en riktigt härlig kur för dina fötter! Baserad på gammal Kinesisk filosofi har foten flera punkter kopplade till kroppens organ. Det här är en mycket effektiv massage för att bibehålla en frisk kropp och själ.


60 min:  1 050 Kr

Thann Aroma Massage

Denna mjuka till medium hårda massage kombinerar de helande egenskaperna hos de essensiella oljorna samt den återfuktande risoljan för att lugna själen och få kroppens muskler att slappna av. Effekten av denna lugnande och avkopplande behandling sitter kvar i flera dagar då de essensiella oljorna masserats in och verkar på djupet.


60 min: 1 050 Kr
90 min: 1 425 Kr

Thann Sanctuary Signature Massage

En djupbehandling där terapeuten genom sina händer och fingrar samt armbåge behandlar, strechar ut muskelspänningar och värk. Genom att använda sig av en blandning av den Thailändska och andra asiatiska läkande tekniker och ditt val av THANN Bath & Massage Oil, ger denna behandling avkoppling och muskellindring. Denna massagebehandling rekommenderas speciellt för aktiva personer eller efter utövande av sportaktiviteter.
 

90 min: 1 425 Kr

 

Nano Shiso Therapy

Denna mycket unika behandling innefattar helande egenskaper av Shiso i en 60 minuters massage av ditt eget val och 70 minuter Revitalizing Facial. Shiso - extraktet är en antioxidant, fuktgivare och är mjukgörande som kombinerar med Rice Bran Oil, rik på E vitaminer kommer att bidra till näring och läka hela din kropp.

130 min: 1 799 kr

Välbefinnan behandlingar där fokus läggs på punkt massagen. I behandlingen ingår  15 min renande lymfatisk ansiktsmassage.
Visa ansiktsbehandlingar

Är en både renande och närande behandlingar som bla. hjälper dig att bli av  med döda hudceller, återfuktar huden samt sätter fart på blodcirkulationen.
Visa alla kroppsbehandlingar

Boka behandling

Boka behandlingar antingen via
e-post: spa@thann.se eller på
telefon: 08-717 18 30