THANN SANCTUARY

- en spakänsla för alla dina sinnen

Ett exklusivt prisbelönt Thailändskt spa koncept som bla. har blivit framröstad som en av 2006:s topp 55 bästa Spa i världen av Condé Nast Traveler Magazine.

Thann Sanctuary, en oas av lugn och ro som erbjuder dig ett brett utbud av spa behandlingar baserade på THANN´s holistiska och naturliga terapi.

Från det ögonblick du kliver in på THANN SANCTUARY, kommer alla dina sinnen att väckas av vårt unika, vackra spa koncept och atmosfär. Användningen av den varma gråa färgen , lugnande ljus och special designade möbler inger dig lugn och harmoni i motsats till det hektiska stadslivet utanför.

Alla våra terapeuter är certifierade med omfattande kunskaper inom anatomi, aromterapi och massage tekniker. Den holistiska behandlingsstrategi syftar till att hjälpa dig att på nytt upptäcka ditt fysiska och psykiska välbefinnande. Bland ett brett utbud av olika spa och massage behandlingar, belyser THANN SANCTUARY sin Thann Sanctuary Signature massage - en djup vävnad oljemassage, med handflats och tumm tryckför att linda och läka muskelvärk. THANN ´s egna massageoljor innehållande risolja, rik på E- vitaminer som du väljer för din behandling förmedlar en helande, minskar spänningar och är avslppnande för kroppen och själen. 

I våra behandlingar använder vi oss av Thann´s naturprodukter som är fria från mineraloljor, syntetiska doft och färgämnen samt parabener. Produkterna är inte heller testade på djur. Finns till försäljning på plats i Saltsjöbaden eller genom vår webbshop www.thann.se

Vid THANN SANCTUARY besök, behöver du bara blunda och slappna av i händerna på våra professionella terapeuter och njut av vackra omgivningar samt en stunds avkoppling.

THANN SANCTUARY - en fristad av lugn och total harmoni för alla dina sinnen......

Boka ett besök

Boka behandlingar antingen via
e-post: spa@thann.se eller på
telefon: 08-717 18 30